تردد کامیون‌های روسی و بلاروسی به لهستان ممنوع شد-راهبرد معاصر
ایران: در صورت حمله به لبنان مشارکت کامل همه جبهه‌های مقاومت روی میز است رویترز: آمریکا تاکنون 27 هزار بمب و موشک به اسرائیل داده است بایدن: با یک دیوانه مناظره کردم/ ترامپ دروغ می‌گفت عملیات موفق رزمندگان فلسطینی با استفاده از موشک اف-16 رایزنی تلفنی باقری و لاوروف درباره مسائل دوجانبه و منطقه‌ای ادعای آژانس درباره نصب آبشارهای سانتریفیوژ جدید در فردو درخواست آلمان از ایران برای کمک به جلوگیری از تشدید تنش‌ها در منطقه حجاج ایرانی رای دادند گوترش: از عملکرد خود و سازمان ملل رضایت ندارم الهام علی‌اف پارلمان جمهوری آذربایجان را منحل کرد گفت‌وگوی تلفنی باقری و وزیر خارجه عربستان سعودی رسانه اسرائیلی: جنگ با حزب‌الله به این زودی ها آغاز نمی‌شود باقری: کانادای مدعی دموکراسی اجازه برگزاری انتخابات ایران را نداد واکنش سخنگوی وزارت خارجه به اظهارات مداخله‌جویانه نماینده آمریکا درباره انتخابات ایران مشاور بایدن: او کنار نمی‌کشد

تردد کامیون‌های روسی و بلاروسی به لهستان ممنوع شد

لهستان روز دوشنبه خبر داد که از روز اول ژوئن (۱۱ خرداد) تردد تمامی کامیون‌های روسی و بلاروسی در مرز‌های این کشور منع خواهد شد.
تاریخ انتشار: ۰۰:۵۲ - ۰۹ خرداد ۱۴۰۲ - 2023 May 30
کد خبر: ۱۸۶۹۵۲

به گزارش راهبرد معاصر؛ لهستان روز دوشنبه از اقدام جدیدی علیه روسیه خبر داد.

بر اساس اعلام مقامات لهستانی، از اول ماه ژوئن (۱۱ خردادماه) تردد تمامی کامیون‌ها و خودرو‌های حمل بار روسی و بلاروسی از مرز‌های این کشور متوقف خواهد شد.

لهستان از زمان آغاز عملیات نظامی ویژه ارتش روسیه در فوریه سال گذشته میلادی در اوکراین، ضمن آنکه در عمده کمک‌های تسلیحاتی از اوکراین همچون ارسال تانک و جنگنده مشارکت کرده، سیاست افزایش بودجه نظامی خود را نیز در پیش گرفته است.

به نوشته خبرگزاری «رویترز»، دولت ورشو وعده داده اندازه ارتش خود را دو برابر کرده و در سال ۲۰۲۳ به میزان چهار درصد از تولید ناخالص داخلی خود را برای بودجه نظامی هزینه کند.

رسانه‌های غربی گزارش دادند، لهستان به همراه اسلواکی تا کنون ۲۷ فرونده جنگنده میگ-۲۹ را برای کمک به ارتش اوکراین در جنگ با روسیه، در اختیار آن قرار داده است.

چند روز قبل رهبران انگلیس و هلند به «ولودیمیر زلنسکی»، رئیس جمهور اوکراین قول تشکیل یک «ائتلاف جنگنده‌ها» برای ارسال جنگنده اف-۱۶ به کی‌یف را دادند، اما رهبران هر دو کشور صحبتی از این که خودشان به اوکراین چنین جنگنده‌ای را بفرستند نکردند.

آندژی دودا، رئیس جمهور لهستان در واکنش به تشکیل این ائتلاف، با اعلام این که ارتش کشور خودش کمبود جنگنده‌های پیشرفته دارد، با اعطای جنگنده‌های اف-۱۶ خود به اوکراین مخالفت کرد. / فارس

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده